Mindfulness

Vestegnens Kropsterapi

V. Steen Roed

Mindfulness


Når du giver dig i kast med mindfulness, er der en ting, som du skal være indstillet på, træning, træning og atter træning. Det virker kun, hvis du træner.


Det er ikke løsningen på alle problemer. Men mindfulness kan give dig nogle værktøjer og tilgange til dit liv, som kan ændre dit liv.


Min tilgang til mindfulness tager udgangspunkt i den kognitive terapi og bygger på en videnskabelig tilgang.

Mindfulness handler om at øve sig i at være i nuet, frem for at være optaget af at bearbejde fortiden eller planlægge fremtiden igennem endeløse tankerækker.


Mindfulness trækker på en viden, der er opbygget gennem tusinder af år i buddhistisk tradition. I sin moderne form er de religiøse aspekter afløst af en videnskabelig tilgang.


Mindfulness bygger på syv grundlæggende værdier, som gennemvæver al mindfulnesspraksis:


  • ikke-dømmende
  • tålmodighed
  • begyndersind
  • tillid
  • undgå stræben
  • accept
  • give slip


Hvordan Mindfulness lige virker for dig, kan jeg ikke love. Men en ting er jeg ret sikker på, det kommer til at have en positiv betydning.


Din indsats har betydning

Når man arbejde med mindfulness, så er ens indsats den afgørende betydning. Man kan ikke læse sig mindfulness, det kræver træning, træning og atter træning. Du skal regne med, at du skal træne 20- 30 min dagligt.Min tilgang til Mindfulness


Et mindfulness kursus er en rejse, hvor det er vigtigt at instruktøren kan bringe deltagerne igennem forløbet.


Min erfaring bygger både på uddannelsen, undervisning af hold, individuel træning samt egen mindfulness praksis igennem de sidst 5 år.
Kurser


Jeg tilbyder kurser i mindfulness til både grupper. Kurserne løber ofte over 8 undervisningsgange, og er bygget op efter den internationale kendte MTBE. Det kan variere mellem 6 til 20 deltagere pr. hold.
Individuel behandling


Mindfulness bruges ofte som en del af behandling i forhold til stress, angst, smerte osv.Copyright © All Rights Reserved